Missie

  Alletto Accountants en Adviseurs in Reeuwijk (nabij Gouda) levert hoogwaardige financiële adviezen en diensten aan het midden- en kleinbedrijf in het gebied tussen Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

  Onze adviezen zijn gebaseerd op een goede prijs-kwaliteitverhouding, waar mogelijk ondersteund door online dienstverlening. Alle zaken worden op een persoonlijke en objectieve manier behandeld. Deze kernwaarden worden volledig door wettelijke bepalingen gewaarborgd.
  Waarom Alletto?

  Alletto Accountants en Adviseurs levert meer dan alleen financiële dienstverlening. Door onze aanpak heeft u volledig inzicht in het gehele bedrijfsproces en vormt uw administratie een belangrijk hulpmiddel bij het nemen van de juiste beslissingen. Hierdoor worden kansen en bedreigingen tijdig onderkend en kunt u slagvaardig besluiten nemen.

  De cijfers worden niet alleen eenmalig achteraf opgemaakt, maar zijn door u op elk moment oproepbaar. Als AA-Accountant is Alletto Accountants en Adviseurs ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (www.NBA.nl). Dit waarborgt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening.
  Tarieven

  Wij maken op efficiënte manier gebruik van de mogelijkheden van online administratie. Daarvan profiteert u als opdrachtgever, en niet alleen door de scherpe tarieven. Met name voor de prijsbewuste ondernemer die zaken op een gestructureerde manier aanlevert en deze zelf invoert, hebben we een speciaal pakket samengesteld. Zo kunt u al vanaf € 145 per maand gebruik maken van onze hoogwaardige adviesdiensten. U heeft dan volledig inzicht in uw administratie en wordt waar nodig ondersteund door onze professionals.