Starters

Als u eenmaal de beslissing hebt genomen om voor uzelf te beginnen, komen er veel zaken op u af. Bijvoorbeeld het opstellen van een ondernemingsplan, het aanvragen van een financiering, de keuze van de juiste bedrijfssoftware of het inrichten van de administratie. Met alle ervaring die wij hebben, begeleiden wij u daar graag bij. Wij weten wat het verschil maakt om een succesvolle ondernemer te worden en ambitie om te zetten naar gezonde groei. U bent verzekerd van een efficiënte administratieve ondersteuning tegen een vast overzichtelijk tarief.

Zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers)

Een zzp’er heeft vaak maar beperkte mogelijkheden voor een optimale administratie. Alletto Accountants en Adviseurs biedt uitkomst. Met ons online dienstenpakket wordt boekhouden gemakkelijk en overzichtelijk voor u, waardoor u meer tijd heeft voor uw klanten. En wij kijken over uw schouder mee. U bent daardoor verzekerd van een efficiënte administratieve ondersteuning tegen een vast overzichtelijk tarief.

Midden- en kleinbedrijf (MKB)

Alletto Accountants en Adviseurs spreekt de taal van de ondernemer. Wij geven laagdrempelig en begrijpelijk advies dat direct praktisch toepasbaar is. Door jarenlange ervaring – ook bij grote nationale accountantskantoren – hebben we de kennis die nodig is om u te ondersteunen op het gebied van bedrijfsadvies, belastingen, businessplannen, jaarstukken, accountantsverklaringen etc. Doordat we gebruikmaken van online boekhouden en online salarisadministratie heeft u realtime inzicht in de exacte situatie van uw bedrijf. Wij ondersteunen u bij de juiste keuze van uw bedrijfssoftware die naadloos bij uw situatie aansluit. Vervolgens zetten we een efficiënt ingerichte administratie op. Wij kunnen online meekijken en geven volledige ondersteuning. Hierdoor worden problemen voortijdig gesignaleerd. U bent verzekerd van een efficiënte administratieve organisatie tegen een vast overzichtelijk tarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als AA-Accountant is Alletto Accountants en Adviseurs ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (www.NBA.nl). Dit waarborgt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening.